ELS AURICULARS DEL FUTUR

Els auriculars inalàmbrics d’Apple ja té una nova competència: Els nous auriculars inalàmbrics de Samsung. La batallada pels auriculars sense fil no ha fet més que començar. Els AirPods d’Apple han estat fins ara líders en el mercat, però el seu ús està limitat per l’ecosistema dels de Cupertino. Xiaomi, per la seva banda, llançarà els AirPots a un preu molt competitiu. I ara és Samsung la que s’endinsa en aquesta batalla pel so.

La nacional sud-coreana presentarà el 20 de febrer els nous Samsung Galaxy S10 i S10 Plus. I si res no falla, al costat dels «smartphones», donarà a conèixer els seus auriculars Galaxy Buds, segons ha publicat el portal alemany «WinFuture», el preu seria de 149 euros.

Tot apunta que funcionaran amb Bluetooth 5.0, muntaran una bateria més potent que els seus predecessors i tindran 8GB d’emmagatzematge. A més, els auriculars tindran el seu propi estoig de càrrega inalàmbric.

Però aquí no queda tot. El més probable és que es puguin carregar també amb la càrrega inversa amb la qual suposadament arribarà el Galaxy S10 Plus. De fet, l’Huawei Mate 20 presumeix d’aquesta característica, és a dir, pot carregar un altre Mate 20 inalàmbric, tan sols recolzant-se entre si, però també és capaç de carregar els auriculars sense fil Huawei Freebuds 2 sustentándolos sobre la pantalla.